Strategische marketing

Ken jij bouwvakkers die aan een bouw beginnen zonder bouwtekening? Wij niet, ook bij ondernemen is de basis voor structurele groei op lange termijn een helder plan met een concrete strategie. Creëer een USP, focus je op je doelgroep en stel KPI’s vast om je organisatie bij te sturen. We helpen je graag met het realiseren van een strategisch plan voor de toekomst.

Online marketing

Meten is weten, de huidige economie en technologie maakt het mogelijk van eerste websitebezoek tot aankoop alle stappen van een consument te meten. Wij gebruiken tools zoals Google Analytics, Adwords, Display, Affiliates en Youtube Prerolls om jouw product of dienst online te vermarkten. Hierbij bespreken we samen met jou de belangrijke doelen; Key Performance Indicators (KPI’s). Aan de hand van deze KPI’s kan er concreet worden getoond wat voor resultaat uw online marketing kanalen hebben behaald en waar kansen liggen voor in de toekomst.

Google en Social Media Adverteren

Wil jij extra verkeer, naamsbekendheid, app-downloads of verkopen genereren? Dan kun je op projectbasis of doorlopend adverteren op social media kanalen als Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin of via Google Adwords. Wij richten dit optimaal in zodat jouw doel bereikt gaat worden. Daarbij houden we je budget, doel en content als richtlijn.

Optimalisatie

Een website hebben is binnen een paar keer klikken geregeld maar hoe kom je bij de juiste zoekwoorden bovenaan in Google? Goed vindbaar zijn en een duidelijke website routing hebben is minder eenvoudig. Vindbaarheid kan op ontelbare wijzen verbeterd worden door de juiste configuratie van je teksten en website. Zo is het van belang dat je met de juiste zoektermen goed zichtbaar bent voor je doelgroep zodat de juiste personen je website bezoeken. Daarvoor horen de teksten op je website optimaal geschreven te zijn zodat dit het juiste publiek aantrekt. Dit soort optimalisatie noemen we Search Engine Optimalisation (SEO). Daarnaast is de User Interface van je website van belang zodra je de bezoeker via Google op jouw website binnenhaalt.

Op het moment dat die bezoeker op je website land, wil je natuurlijk dat diezelfde bezoeker uiteindelijk tot koop of contact komt. Een goede indeling en vormgeving van je website zorgt ervoor dat een bezoeker vroegtijdig je website verlaat. Wij bekijken samen met jou de verbeterpunten en kunnen helpen in het herschrijven en aanpassen van de website structuur zodat er een duidelijke routing ontstaat.

Social media & Content beheer

“Ja maar wat moet ik dan delen? Ik heb facebook omdat iedereen dat heeft! “

Veel bedrijven zien social media als kanalen om hun product of dienst te verkopen. Er zit echter veel meer in social media dan op voorhand door ondernemers gedacht wordt. Social media kanalen zorgen ervoor dat u met uw klanten en potentiële klanten in contact komt. Het is van belang dat social media onderdeel wordt van je bedrijfsvoering en dat social media daardoor helpt de ondernemingsdoelstelling te behalen. Een goede voorbereiding, dosis creativiteit en structurele planning zijn de belangrijkste schakels om van social media een succes te maken.

Content Beheer

Een ondernemer is enthousiast over zijn nieuwe website of social media pagina! Hij of zij begint vol goede moed met het bijhouden van nieuwtjes, blogposts en social media berichten. Naarmate de tijd vordert zien we vaak dat diezelfde ondernemer het te druk krijgt met zijn core business. Daardoor wordt er steeds minder content gedeeld en uiteindelijk eindigt het met een website gevuld met oude berichten en een social timeline met het meest recente bericht van 2003. Wij nemen graag het  content beheer uit handen en zorgen dat je altijd de laatste trends & ontwikkelingen deelt en aanwezig bent op alle sociale kanalen en je website. Benieuwd naar hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Klik dan op de groene button ‘Bakkie Doen?’ en spreek ons onder het genot van een kop koffie of thee!

Webshop marketing

Wij helpen je met meer online conversie bereiken door specifieke campagnes te richten op het product dat je verkoopt. Denk daarbij aan online marketing om je vindbaarheid geadverteerd en organisch te verbeteren.