RN Marketing – Terugblik 2017

Waar stonden we begin 2017?

Terugblik RN Marketing 2017

RN stond, vergeleken met nu, in de kinderschoenen maar groeide al gauw als kool. 

In januari 2017 werkte Rody 4 dagen in de week aan RN, was Nick nog aan de slag bij Ricoh Nederland en was de huiskamer ons kantoor. Na een einde dienstverband bij Ricoh stapte Nick fulltime het bedrijf in. Daardoor werd de stroomversnelling aan afspraken en opdrachten extra verhoogd. Samen gingen we bedrijven uit ons netwerk bezoeken en zoveel mogelijk mensen ontmoeten. Dat heeft ons veel gebracht, maar enkel en alleen omdat mensen ons een kans gaven. Onze opdrachtgevers, familie en vrienden stelde ons voor bij anderen en gaven RN een duwtje in de rug. Daar zijn wij heel erg dankbaar voor.

In de periode voor de bouwvakvakantie werd de druk zo hoog dat er behoefte ontstond aan een eigen kantoor. Een verhuizing van keuken- en huiskamertafel naar een eigen bureau en vergaderruimte. Dit gaf ons veel rust en een eigen plekje om ongestoord te kunnen werken.

Na een welverdiende vakantie begon de periode van september tot en met het moment dat we dit aan het schrijven zijn. De stapel spoedjes begint te slinken en na een bijzonder drukke periode lijkt het erop dat iedereen zich meer bezig begint te houden met het kerstdiner en de jaarwisseling! Niets mis mee, de feestdagen zijn om te ontspannen en te genieten. Wij willen via deze weg iedereen bedanken die ons steunt, waarmee wij hebben samengewerkt en die ons een kans hebben gegeven. Laten we van 2018 samen een mooi jaar maken zoals dat in 2017 ook is gelukt.

Bedankt,

Rody & Nick