Wie?

Wie zijn Rody en Nick dan eigenlijk? Wij zullen het met de volgende kernwoorden proberen te omschrijven: doelgericht, creatief, vrolijk, optimistisch en doorzetters. Maar laten we eerlijk blijven, als je ons echt wil leren kennen zal je gewoon een kopje koffie met ons moeten gaan drinken. Zelfs in het slechtste geval steek je er wat van op en leer je er wat van!

Wat?

Om de struikelblokken van het ondernemen te trotseren gelooft RN Marketing in één oplossing; marketing! We geloven dat marketing dé doorslaggevende factor is van een succesvolle organisatie. Of het nu gaat om het positioneren in een veranderende markt, het verhogen van naamsbekendheid, het afstemmen van imago met identiteit, het optimaliseren van verkoopkanalen; marketing biedt altijd meetbare oplossingen. Net als ondernemen is marketing nooit af. Om de juiste richting te bepalen is bijsturen van belang, meetbare marketingresultaten dienen hierbij als ideaal handvat.

Waarom?

Het waarmaken van dromen! Dat is waar RN Marketing voor staat. Bij alles wat we doen geloven we in het helpen van ondernemers met een droom. De kick die we krijgen bij het helpen van ondernemers met een droom maakt ons pioniers in deze branche.