Started from the bottom now one year!

Started from the bottom now one year!

The Bottom

RNBD ounded on 10-10-2015

‘A lot has happened since we started’ denk ik in een soepele Morgan Freeman stem.

Iets meer dan een jaar geleden stonden Nick en ik weer met elkaar te kletsen over marketing acties en gave pr-stunts. Niet wetende dat na maanden alleen roepen, we eindelijk samen gingen starten.  Een week later stonden we bij de Kamer van Koophandel. Nu een jaar later staan we al heel anders in onze schoenen, dan die dag 10-10-2015!

Maar wat hebben we dit jaar allemaal uitgevoerd? Netwerken en netwerken en nog wat meer netwerken. Dat bracht de volgende voortgang.

Then we Started

Na een website te hebben gefixed via Boy de Laat hebben we Boy geholpen met zijn positionering van zijn nieuwe tweede onderneming Zicht ICT. Na onze meeting troffen wij twee deuren verder Daisy van den Heuvel. Daisy vertelde ons dat ze net was gestart met een eigen bedrijf in Zakelijk Interieur Ontwerp. Om Daisy op weg te helpen hebben wij verschillende brainstorm sessies gehouden waardoor haar eigen positionering zich begon te vormen. Vervolgens hebben wij haar concreet geholpen met het vullen van de website met gave foto’s, ontwerpen en teksten. 

Onze volgende opdracht kwam van startende bruidsfotograaf Richard Dodde. We hebben voor Richard de customer journey in kaart gebracht van iemand die opzoek is naar een bruidsfotograaf. Vervolgens hebben we zijn website geoptimaliseerd en gezorgd voor zijn eerste portfolio bruiloft-fotoshoot. Als tegenprestatie heeft Richard gave studiofoto’s van Nick en mij gemaakt. Nooit gedacht dat wij ook een keer fatsoenlijk op de foto konden staan 🙂 !

Halfway here

Via Richard Dodde kwamen we bij de heren van HelloBier.nl uit!
Dat was een toffe uitdaging en wat is het toch een gaaf product! Als speciaalbier liefhebber die liever op de bank ligt dan naar de winkel gaat is dit het ultieme middel om van speciaalbier te genieten. Voor HelloBier hebben wij een Adwords campagne gedaan waardoor er meer pakketten verkocht werden. 

Een glansrijke samenwerking (en auto) begon toen we ook voor Hanex Carwashes mochten starten! Kort door de bocht hebben wij de website structuur en daarmee ook de vindbaarheid van de website in Google verbeterd. Vervolgens toen de website 100% was hebben we een Adwords campagne gestart met als doel het verkeer en de bekendheid van de Carwashes in Veghel, Heesch en Oss te verbeteren. Alle gegevens die de website meet hebben wij via Google Analytics in kaart gebracht en hierover schreven en schrijven wij vooralsnog maandelijks een rapportage met aanbevelingen aan het management. Hierbij analyseren wij de behaalde conversies(aanvragen via de website) , het verkeer, bepaalde uitschieters en geven we aanbevelingen om slechte cijfers te buigen naar goede cijfers.  De toekomst bij Hanex brengt ons Youtube Advertising en ondersteuning op Facebook Advertising waar we binnenkort aan beginnen! 

Racen we door naar de laatste 3 maanden!
In deze drie maanden zijn we meer de creatieve kant opgegaan door het mogen bedenken, uitwerken en presenteren van gave (online) campagnes, proposities en oplossingen voor toffe bedrijven zoals Viking Entertainment, DailybrandRocketeer Marketing, Braaifire en G.V. Brandbeveiliging Webshop. Daarnaast werken we op kantoor mee met marketing ondersteuning bij bedrijven als WeServIT en Preza Poorten.

Now we are here!

Damn! I love my job.
Rody