HelloBier.nl

Hellobier vindbaarheid verbeteren RN Marketing

Maandelijkse content marketing & vindbaarheid verbeteringen

Hellobier.nl wordt gerund door twee ondernemers met een passie voor lekkere speciaal bieren. Zij verzenden eens per maand bierpakketten gevuld met 8 verschillende unieke bieren. Ideaal voor de fijnproever die geen tijd heeft om naar een speciaalzaak af te reizen om dat ene biertje te scoren .

SEO

Maandelijks helpen wij Hellobier met online marketing. Zo werken wij continu aan de vindbaarheid van de website en het bijsturen van betaalde advertentie campagnes. Daarnaast verzorgen wij maandelijks content creatie in de vorm van blogs, bierografie├źn en social media berichten.

Facebook & Instagram content creatie:

Battle of beers

50 redenen om een biertje te pakken

SEA

Adwords campagne
Allereerst zijn we gestart met het verkeer naar de website met Google Analytics in kaart te brengen. Zo kregen we een beeld van hoe het website verkeer op dat moment was. Waar haken mensen af, welke pagina’s worden goed bezocht en wat is het ideale pad voor een bezoeker.

Vervolgens hebben we doelen en tracking ingesteld waardoor we inzichtelijk kregen vanuit welk kanaal een klant kwam. Dat betekend dat we kunnen zien hoeveel verkopen er uit social media, direct verkeer, zoekverkeer en verwijzing komen. Daarna hebben we een Adwords campagne ingesteld op verschillende zoekwoorden. Dit hebben we breed ingezet met veel zoekwoorden en van daaruit zijn we gaan kijken welke woorden het beste resultaat opleverden. Het resultaat bracht een stijging in websiteverkeer, een daling in bouncepercentage en groei in verkoop van bierpakketten.

 

Ben jij ook benieuwd naar wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis vindbaarheidscheck.