Hanex Carwash & Tankstations

RN Marketing Hanex Online campagne

Meer bezoekers en conversie op een optimale mobiele & desktop website.

Vanaf begin juli 2016 geven wij plankgas om de online vindbaarheid en bekendheid van Hanex Carwash en Tankstations te verbeteren. Met carwashes  en tankstations verspreid door Noord Brabant is dit voor ons een gave uitgebreide opdracht. Onze eerste stap was het verbeteren en monitoren van het zoekverkeer naar de website door betaalde zoekadvertenties in Google.com.

Een verrassende bevinding was het bouncepercentage van de Hanex website. Door een optimale indeling bleek deze erg goed te zijn. 

Nu zijn we bij stap 2 beland; website optimalisatie. Website optimalisatie heeft verschillende facetten: webteksten verbeteren, website vormgeving en indeling optimaliseren en het toevoegen van alle META data. Organisch verkeer is daardoor verhoogd.

Sinds november 2017

Er is sindsdien veel veranderd in de samenwerking met Hanex Carwash & Tankstations. Zo verzorgen wij Facebook & Instagram campagnes toegespitst op het verhogen van de voordeelpas aanvragen. Daarnaast monitoren we de verbetering van het website verkeer en de verschillende aanvragen. 

Online resultaten

December 2016 t/m april 2017 ten opzichte van juli 2016 t/m november 2016

  • Groei Zakelijke abonnementsaanvragen: 56,2%
  • Groei Maandabonnementen: 70%
  • Vergroting organisch verkeer: 20%