Libelshoot

Online conversies voor de drone specialist van Nederland.

Enkele maanden geleden is Libelshoot gestart door twee ondernemers, Harm van Vucht en Bert Geeraets. Ze hebben hun strepen al verdiend door hen jarenlange ervaring als cameraman. Nu hebben ze een nieuw doel: het maken van indrukwekkende luchtopnames. Dit doen ze met de beste drone van het moment, de DJI Inspire 2. 

Aan ons het doel om de naamsbekendheid van Libelshoot te verhogen en online aanvragen via de website te genereren.

 

De online fundering van Libelschoot

We zijn begonnen met het optimaliseren van de website van Libelshoot. Met Google Analytics en Tag Manager hebben we ervoor gezorgd dat alle belangrijke punten op de website meetbaar zijn. Daarna op naar het het SEO-gedeelte van de website. Juiste keywords bepalen en verwerken in de teksten op de website en in de metadata.

 

Aanvragen binnen hengelen via Adwords

Helemaal klaar om de naamsbekendheid van Libelshoot te verhogen en om aanvragen te gaan genereren. We hebben bij Libelshoot gekozen voor een Adwordscampagne met het Search network en het Display network. We zijn begonnen met een laag budget om de succesvolle zoekwoorden en advertenties eruit te filteren. En ja hoor, binnen een maand kwamen de eerste aanvragen voor Libelshoot binnen! Winning!

 

Bekijk hier de drone video’s van Libelshoot.

 

Resultaten RN Marketing 

  • Met beperkt budget binnen een maand 6 online aanvragen
  • Goede online fundering
  • Webverkeer inzichtelijk
  • Geoptimaliseerde Adwordscampagnes