Braaifire

Braaifire, Zuid Afrikaanse Braai

De Zuid-Afrikaanse braai online

Doel: Verhogen naamsbekendheid Braaifire en conversie op verkoopkanaal: Zuidafrikaansebraai.nl 

Middelen: Productvideo, SEO, SEA, Social Media beheer en Website beheer.

 

We zijn voor het merk Braaifire en dealer website Zuidafrikaansebraai.nl begonnen met een QuickScan van de huidige marketingcommunicatie. Al snel bleek dat Braaifire online niet dezelfde beleving had als in de realiteit. Toen we het product voor de eerste keer zagen waren we onder de indruk, wat een machtige uitstraling had deze Zuid-Afrikaanse Braai. De eerste stap naar het verhogen van de naamsbekendheid en conversie was deze offline beleving ook online realiseren. Na een brainstorm kwamen we tot het volgende plan.

 

Online oergevoel voor Braaifire

We hebben gekozen voor een productvideo waarin het oergevoel centraal staat. Houthakken, vuur maken, vers gevangen vis, een tomahawk steak en genieten van de gerechten die hiermee op de Braaifire gemaakt zijn. Om dit prachtig in beeld te krijgen hebben we samengewerkt met onze partner JVL Films die ook nog enkele luchtvideo’s met een drone heeft gemaakt. Voor het echte oergevoel hebben we zelf ook nog even gefigureerd in de video, mannelijker gaat het niet worden. De video wordt ingezet op de website en sociale kanalen van Zuid-Afrikaanse Braai. Bekijk het resultaat van de video op www.braaifire.com.

 

SEO, SEA & Social Media

Om online succesvol te worden moet er natuurlijk meer gebeuren. In de tussentijd hebben we daarom meteen de SEO, SEA en Social Media van ZuidAfrikaansebraai.nl onderhanden genomen. Alles is nu inzichtelijk en meetbaar. Klaar om online uit te gaan pakken en conversies te gaan maken! Dit is dan ook precies het gene waar me ons de komende maanden mee bezig gaan houden. 

Content

Voor Facebook creëren we content waarbij interactie gestimuleerd wordt. Deze content plannen we vooraf zodat het social media kanaal altijd leeft. Dit ontzorgt de ondernemer. Naast de social media posts schrijven we ook blogs. Lees de blogs hier.

 

 

Resultaten tot nu toe:

  • Productvideo Braaifire
  • Goede online fundering
  • Juiste online beleving
  • Verbetering vindbaarheid