Weservit

Marketing ondersteuning bij Weservit

De volgende online stap voor Weservit

De afgelopen jaren zijn voor de IT-specialist Weservit voorbijgevlogen. Een mooie groei van vaste regionale, nationale en internationale klanten. Een bedrijfsovername van Orange Lemon. Een extra datacenter op een nieuwe locatie. Het lijkt maar niet op te houden. Toch is er door de snelle groei een gat ontstaan tussen de identiteit en het imago van Weservit. En om te blijven groeien, moest daar iets aan gebeuren. 

 

Marketing ondersteuning op locatie

Om het gat tussen de identiteit en het imago te verkleinen werken we 8 uur per week intern op de locatie van Weservit. Op deze manier zijn de lijnen kort en kunnen we snel stappen vooruitzetten.

 

Een nieuwe website voor de toekomst

We hebben alle marketingactiviteiten van Weservit uit handen genomen. De eerste stap van de marketing ondersteuning was het schetsen van een ideale situatie. Hierin bleek al snel dat de website het centrale communicatiepunt voor Weservit is. De website was verouderd en dus was een nieuwe website het eerste actiepunt. De nieuwe website van Weservit heeft een nieuwe indeling, huisstijl en call-to-actions gekregen die passen bij de identiteit van Weservit. Een website waar Weservit de komende jaren weer mee vooruit kan. Bekijk www.weservit.nl voor het resultaat.

 

Alles kunnen meten op je website

Op naar de volgende stap. Met Google Analytics, Google Tag Manager en Smartlook hebben we ervoor gezorgd dat alles op de website meetbaar is. Het optimaliseren van de website wordt hierdoor een eitje. Een kwestie van goed analyseren en de juiste aanpassingen blijven doorvoeren.

 

Starten met online marketingcampagnes

Nu de fundering van de website staat kunnen we de komende periode gaan starten met de marketingcampagnes. De plannen voor het hele jaar liggen al vast waarmee we mooie online resultaten gaan behalen. We kijken uit naar de start van de marketingcampagnes. Wordt binnenkort vervolgd…